todays workout.

 

Hey! Tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg har gjort på treningssiden i dag. I dag har jeg hatt legday og assday, som jeg kaller det. Fikk skikkelig 'kontakt' med både lår og rumpe, og det er så vondt når man holder på, men så utrolig godt når man er ferdig med det! For å få kontakt med musklene kan det være greit å ikke ha på så tunge vekter, men litt lettere slik at man får skikkelig kontakt, og at man kjenner at det tar skikkelig.

Disse øvelsene tok jeg i dag:

- Knebøy

- Glute bridge

- Bulgarsk utfall

- Quadruped hip extension

- Leg press

Tåhev i apparat

+ at jeg var ute og gikk i 1,5 time nå ikveld. Litt kaldt, men veldig forfriskende!

Godnatt,

xoxo Ragnhild

 

Long weekend in...

Hei,

det begynner å bli en stund siden sist jeg var innom. Jeg har egentlig ingen unnskyldning for det, men tiden flyr bokstavelig talt så fort, at jeg har ikke tid til noe lenger. Det virker i alle fall slik. Så siden sist jeg var innom har jeg jobbet for det meste, for å tjene litt penger til shopping i Berlin. For nå sist helg var jeg i Berlin på long-weekend med min mor. Det var kjempe spennende og interessant å se! Spesielt det som sto igjen fra krigen, fyflate det er til å få frysninger av! Som for eksempel berlinmuren som var helt amazing, ei kirke som var i ruiner og skudd på en av ambassadene der. Helt utrolig! Også var vi på Alexander platz opp i Fernsehturm og spiste lunsj og så og tok bilde ved flere museum. Vi var på  Brandenburger Tor, Holocaust memorial, Checkpoint Charlie, East side Gallery og i Kürfurstendamm shopping gate. Og ja, det ble shoppet en del! Her er bilder fra turen.

Takk for turen, mamma!

mon and tues day.

Heei.

Nå skal jeg vise hva jeg har gjort de to siste dagene. Det er ikke så mye spennende gitt, men noen bilder har jeg tatt - både av mat og når jeg har trent. Ja, jeg har faktisk trent. Haha.

 


 


 

Startet mandagen slik, og det synes jeg var helt, heeeelt greit. Smakte maksimalt drit godt. Så hadde jeg jo også bestemt meg for å trene,men hva skulle jeg trene?! Dro til treningssentret uten helt å vite. Slik så jeg ut før jeg startet.

Hadde troen på en herlig økt, men slik så jeg ut etterpå. Heeelt kjørt as. Bestemte meg etter noen minutter på mølla at jeg skulle løpe 4x4 intervall, og det ble det - og drit sliten ble jeg. Men var utrolig godt etter på, så jeg syntes jeg fortjente noe digg, så la meg i solarium i noen herlige minutter etterpå. Hva løper du på intervall? Er så nysgjerrig om jeg er i dårlig form eller bra form. I don't know. Jeg ville sagt.. hmm.. dårlig? ~ Det var da det meste av mandagen min, og dette gjorde jeg FØR jeg skulle på jobb kl. 15. Imponerer stadig.

 

~ Tuesdaaay

 

 

Hjemmelaget salat til frokost. Drit godt spør du meg. Ettersom det var så utrolig fint vær i dag, så bestemte jeg meg på sekunder for at jeg skulle ut å jogge. Til Roaldstein, som det så fint heter. Look at this view over my place - that i looove.

 

 
 So happy when I finally got up there.

Love this place - and of course the view. Damn.

Da har dere sett et par dager av min hverdag som jeg kanskje kan kalle det. Hadde selvfølgelig ikke med det tunge, store kameraet mitt, så mobilen ble brukt, så er litt dårlig kvalitet men, what ever.

Hva synes du? Er det ikke helt fantastisk? Hvor er din fantastiske utsiktspunkt? Tell mee!

~

Love, mee

 

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015

,Kategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser
 • » Trening


 • Arkiv

  Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen

  hits