New begining.

Heioghopp!

Da skal jeg prøve å starte å blogge igjen. Har hatt denne bloggen i mange herrens år, men følte da det ikke helt var meg. Men nå skal jeg forhåpentligvis prøve meg ut i verden på reiser, opplevelser og masse andre ting, og håper på å kunne bruke bloggen til en slags dagbok. Dette så folk jeg kjenner, og ikke kjenner, kan se hva jeg holder på med og hva jeg også ikke holder på med. Jeg har slettet alle gamle innlegg, fordi jeg føler jeg er nødt til å starte på nytt. Jeg elsker å reise, og har reist veldig mye hittil i livet mitt, men føler aldri jeg får nok av det. Har vært fem ganger i England, har vært i Paris, Milan, Island, USA - Florida, flere ganger i Spania, Hellas, Bulgaria, Finland, Danmark og selvfølgelig Sverige. Og håper det blir mange flere destinasjoner og reiser framover.

Jeg har et friår etter vgs. og har jobbet. Skulle egentlig på verdensreise fra nå i midten av januar, men det ble dessverre ikke noe av det da reisevenninnen min fikk en skade. Men håper på å kunne bruke dette resterende halvåret på noen reiser likevel, før jeg skal begynne å studere. Har tenkt mye på hva jeg skal søke og hva jeg har lyst til å bli, men det er så vanskelig. Har jobbet innen helse dette halvåret/året, og trives veldig. Kanskje blir det sykepleien neste år, eller kanskje ikke. Har ikke peiling. Er det bare jeg som sliter med det eller?!


Bilder fra weheartit

Åh, disse bildene har den effekten på meg at jeg har lyst til å bare run away nå med en eneste gang til alle verdens kanter. Look at these picture, shit, it looks so great out there in the big, incredible woooorld! Hvem vil være med meg? Bare gi lyd fra deg så drar vi.

Nå skal jeg slutte å plage livet av dere med mine sutre-ord om hvor lyst jeg har til å bare dra herfra, men dere skjønner meg håper jeg! Så ha en fin fredagskveld videre, så får jeg bare drømme meg bort i tankene og bildene til alle de nydelige plassene i verden!

xoxo, Ragnhild

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015

, TydalKategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser


 • Arkiv

  Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen

  hits