Weekend or...

...Not. Jeg har arbeidshelg denne helga så blir ikke akkurat så mye helg på meg. Men no worries people, fordi jeg synes det er helt greit å tjene fett med penger. Det er en god følelese når man tjener sine egne penger, og kan bruke sine egne penger. Good feeling. Her er bilde av noe annet som er good feeling på en fredag - god frokost, bra lesestoff og en liten, men god løpetur så er jeg solgt før jobb. 

 

Shape up Norge - digg er det.

 

I skrivende stund ser jeg forresten på vm, men rekker ikke å se ferdig stafetten før jeg drar på jobb nå. Takk gud for nrk livesending as! haha.

Snakkes.

 

min(e) herlige hobby(er)!

Hei!

På lørdagen tilbringte jeg meste parten av tiden min inne i en hall, med en ball og to kamper. Noen som kan gjette hva en av hobbyene mine er?

Hvis du gjettet volleyball, så har du meget riktig. Alright!

Meg i fokus for mottak, love the style. Ja, det er jeg som har rosa sko.Og wow, der fikk jeg tatt mottak, shit, det var bra jeg var fokusert på at det kom mottak. Pjuhh...!Dette er i alle fall en fantastisk fin style. Nesten så jeg skulle ha sunget let me take a Gangnamstyle. Og for dere som ikke vet det, så er dette en serve, oh yeah.

 

Her vet jeg ikke hva jeg holder på med. Men jeg er i alle fall innpå banen, og det er jo i det minste bra!
Her avslutter jeg med en knallgod 3 meter smash, og den ser helt amazing ut, syns du ikke? 

Dette brukte jeg lørdagen min på, og dere aner ikke hvor lang tid disse kampene tar. Takes like forever. Herregud, til sammen spilte vi sikkert rundt fire timer på to kamper, pluss at vi måtte selvfølgelig dømme de to andre lagene som også tok sin tid. Det tar hele dagen når man skal spille, så det var ikke så mye annet å bruke lørdagen på. Men jeg synes det er skikkelig gøy å spille, så det er så verdt det!

~

Nå kveld har jeg også vært på treningssentret, og løpt. Jeg løp 7 km på 44 minutter, og det er jeg superfornøyd med!! Det er forbedringer. Nei, jeg er ikke så sprek for dere som synes det der var dårlig, men jeg er på god tur! Jeg synes det absolutt er kjempe herlig, i alle fall etter økta! Damn, so good! Har aldri vært glad i å løpe, og har aldri gjort det frivilling, men når man har friår, så kjenner man at man må, og etter en stund så synes man at det har blitt en rutine og at det faktisk er skikkelig herlig! Digger følelsen, som faktisk har blitt en av mine andre hobbyer. Eller hobby, og hobby da, men jeg har blitt glad i det!

Så slik så jeg ut rett etter at jeg var ferdig. (Dårlig kamera, you know, my phone!) Rød, rød og atter rød. Og ikke minst svett. Oh my god. Måtte ta en hvilepause på gulvet før jeg dro hjem, og skulle på svømming, én time. Kjempe herlig, selv om jeg ikke svømte så langt denne gangen da jeg var sliten. Men satt en god stund i badstua og fikk svettet enda mer. Fin kveld, spør du meg! Spiller du volleyball, eller har spilt? Synes du det var gøy? Og er det flere som har vært som meg, aldri syntes løping har vært gøy før, men at det plutselig har snudd?

~

Ha en fin kveld,

xoxo Ragnhild

yesterdays breakfast

Hei!

Her er bilder av rundstykkene jeg bakte, i en litt finere setting. De både ser ut og er veldig gode! Just look under here

Namnamnam!

~

Og i dag er det jo morsdag også! Gratulerer så mye med morsdagen alle mødre <3 Og en ekstra gratulasjon til min egen mor, som er den beste, snilleste, flinkeste, godeste, lattermilde og er den personen som har stilt opp for meg hele livet og som jeg er så utrolig glad i! Hun ønsket seg ikke noe spesielt, og fikk ikke noe spesielt heller. Hun ønsker seg alltid snille barn, og det har hun jo allerede, så ikke noe mer å gjøre der altså! Hun fikk nykoket kaffe og marsipankake på senga av meg i morges da, og det satte hun stor pris på.

Her er bilde av kaka. Jeg tok ikke bilde av hele, fordi det var ei lita mus som hadde vært der i går, og allerede startet feiringen av seg selv. Haha.

xoxo Ragnhild

Grove, sunne, gode rundstykker.

Hei!

I går kveld bakte jeg rundstykker. Grove, sunne og gode rundstykker. Herregud så gode! Det er skikkelig enkelt og greit, og tar ikke så lang tid. I alle fall ikke å sette deigen, men å heve og steke derimot! Her er bilde av de nydelige rundstykkene mine. Oi, ja det kunne tolkes feil, tolk det som dere vil.

Oppskriften er så enkel som å kjøpe en pakke med " 4 kornbrød" , mikse sammen, og voilá - nydelige rundstykker. Man kan også tilsette de ingrediensene som man vil som kan være forskjellige typer frø, melblandinger eller også kanskje nøtter? Prøv deg fram, så finner du ut hva du liker.

~

Fra meg og min selfiestang ønsker jeg dere en fin dag,

xoxo Ragnhild

 

 

my evening food

Hei!

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av min kveldsmat i kveld. Det er skikkelig digg, og jeg er blitt avhengig av salat under nesten uansett hvilket pålegg jeg bruker. Og ja, jeg vet at epla ser brun ut på bildene, men de er faktisk spiselige selvom fargen blir forandret. Haha, that's me. Check it out, people.

Herlig kveldsmat, kanskje ikke på en fredagskveld da men... Eh, i alle fall på en hverdagskveld! Er det noe dere kan gjøre på en fredagskveld? Å faktisk droppe tacoen?!

~

Også er jeg så glad, for jeg venter på at kjæresten min skal komme hjem på perm, igjen! Allerede, faktisk, men det gjør ikke meg noen ting. Haha, jeg smiler bare ved tanken, blir godt å få han hjem en tur igjen <3 Flere som har det slik med kjæresten?

Ha en lovely kveld, klem og kos

Ragnhildearly or late?

Hei!

Stakk innom en liten tur for å si godnatt til dere søte. Jeg har vært på jobb til klokka 22, litt travelt, men det gikk veldig greit. Ellers så skal jeg straks hoppe i køya, for har tidligvakt i morgen, så må opp i rett tid. The worst is to get up from the bed that you're in love with, right? Så sant, så sant.  Derfor er det et slit med tidligvakt, men er godt når man er ferdig klokka 15. Da har man hele dagen på seg.

Er det flere som jobber og har tidligvakter, og sliter med å forlate senga si?

Min kveldsmat for kvelden. Mamma hadde ordnet kyllingsalat til jeg kom hjem fra jobb. Love my mum. 

 

Det ble nok late og ikke early for min del ikveld. Kle dere godt, for det er sykt kaldt ute. Then you know that. 

Godnatt fra meg ute i det herlige været i dag. Sov godt, engler.

~

xoxo Ragnhild

ting tar tid.

Hei!

Hittil i dag har jeg hatt en kosestund for meg selv. Med både god frokost, netflix, kaffe og ingen annet enn pepsi max. Skal på jobb klokken 15.00, så bruker bestandig litt tid på å kose meg før jeg drar.Var også ute en liten tur, for å ta fine bilder siden det er så fint vær ute. Kaldt, men serriøst nydelig vær. Jeg tok med meg speilreflekskameraet mitt, som jeg har hatt siden konfirmasjonen min, men ikke brukt så hardt enda, for å ta noen råfine bilder. Nope. Det ble helt rævva skal jeg si deg. Alle de innstillingene man må lære seg og trykke inn for å få det perfekt - der har jeg ikke helt funnet opp kruttet enda. Men jeg jobber hardt med det, selvom jeg har ei utrolig kort lunte når det gjelder ting som tar så lang tid. Serriøst, så mye for noen fine bilder.

Så her er et par bilder jeg tok på min meningsløse og misfornøyde bilde-tur. Og bare døm i veg hvor dårlige de er, for dette tar tid for å sette meg inn i. Så hvis du har noen triks i ermet så - Teach me how to do it right!~

Sånn. Da har dere fått sett det også.

Flere som sliter med hva/hvor/hvem/hvordan et speilreflekskamera funker, og hvilke innstillinger det skal ha?! Eller er det faktisk bare meg?!

xoxo Ragnhild

 

monday

Hei!

Sto opp sent i dag ettersom jeg ikke skal på jobb før klokka 15. Hadde så lyst på vafler, så da lagde jeg meg belgiske havrevafler. Nam, det var sykt godt! Spiste de med mango, druer og gresk yoghurt, og selvfølgelig dagens morgenkaffe. Hadde dere noe godt til frokost? Tell me!


~

Da er jeg ferdig med frokost, og skal ta meg ut en tur før jobb. Have a pretty good monday :)

xoxo Ragnhild
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015

,Kategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser


 • Arkiv

  Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen

  hits