Seriøst...

... tiden går sykt fort!

Det er helt utrolig at vi faktisk i løpet av denne uken går inn i mars 2015. Kjennes ut som om vi er i midten av januar bare. Tiden går fort, og jeg henger ikke med når det gjelder bloggingen. Men jaja, i noen perioder blir det bare sånn, og det er ikke så mye å gjøre med. Tiden min fortiden har gått til jobb, venner, kjæresten når han har hatt perm og litt trening. Når jeg skriver litt så er det fordi det bare har vært litt. Jeg blir så sliten etter at jeg har vært på jobb, så er ikke alltid jeg orker rett og slett, selv om jeg burde så inderlig jobbe for det jeg ønsker å oppnå. Det kommer vel. Her er noen bilder av min siste uke, ca. 


Det var helt nydelig vær mandag sist uke, så da måtte vi ta oss en tur ut. Gikk og jogget om en annen litt over ei mil. Herlig når det er så godt vær!

 

Ei venninne og jeg dro på hytta for å være i et døgn, og herregud så flott vi hadde det. Gikk på ski med vær vår sekk innover til hytta i et helt ok vær og føre. Vi rente over et vann når vi skulle hjem som dere kanskje ser på bildene. Vi hadde vann til under knærne midt på vannet. Måtte nesten svømme over til land. Oh my gosh - det er minner jeg kommer til å huske godt. But all in all, we had a great cabintrip. Smilesmile.

 


En kveld var jeg sammen med mine girls, og vi småspiste ost og kjeks og spilte alias. Fyfader så gøy! Dagen etter var noen av oss på kafe midtpunktet og spiste herlig mat, nam!

 

Kjæresten var hjem på perm sist helg, og vi hadde det koselig som vanlig. Når han er hjemme går tiden så altfor fort. Kjennes ut som om jeg ikke har møtt han på mange uker. That sucks sooo bad.

 


Mage- og ryggday. Kort, men helt grei treningsøkt. Mamma hadde bursdag på tirsdag, så da ble det feiring! Er så glad i mamman min, hun betyr mye for meg og tar stor plass i hjerte mitt <3I går løp jeg 7-7,5 kilometer ute i et godt vær. Det var kjempe godt å få kommet seg ut en tur. Skal bli oftere fra nå av, det er sikkert. Proud of my self. Neeh.Alt i alt så smiler jeg av den siste uka. Har kosa meg, og hatt det bra med både familie, venner og kjæresten. Btw, bildene er tatt med mobilen. Not good.

~

Har dere gjort noe spesielt den siste uka? Tell me what, so you can inspire me to do something fuuuun. I love fun.

Have a nice night, love from me.

Nationalday...

... for samene!

For i dag er det faktisk samenes nasjonaldag - visste du det?

Lahkoe Biejjine - gratulerer med dagen! I dag har jeg vært vikar i den samiske barnehagen, og der var det selvfølgelig feiring helt fra starten av dagen og helt til slutten av dagen. Kaker, kaffe, mer kake og saft. Skikkelig koselig feiring. Og hvor søte er ikke de små barna med samekofta på? Drit søte! Jeg er så fascinert over samedrakten deres, det er så mange fine detaljer, skoene er så kule, det er så fine farger på de forskjellige draktene og at de fleste er hjemmelaget, som gjør det til deres personlige drakt/kofte. Det er skikkelig amazing.

~

Da vet dere hvilken dag det har vært i dag. Har noen feiret samenes dag i dag? Hvordan har dere feiret?

Et veldig interessant innlegg, men it's true story bro.

xoxo Ragnhild

 

 

 

04.02.2015

Hei!

Herregud, for en dag. Serriøst. Var på jobb til klokka 15.00, så kom jeg hjem, spiste middag, og kjente at jeg måtte ha en powernap. POWERNAP skal jo liksom være power og en liten nap, men ikke fader om jeg våkna as. Våkna ikke før klokka kvart på 8. Det er jo en hel nattesøvn. Hva i huleste all verden skjedde liksom. Jaja, skulle jo på treningssenteret å trene og rydde litt, men jaja. Får ta det siden, yolo.

Så istedet for å gjøre noe fornuftig, tok jeg meg en chillpill og klinket til med litt mørk sjokolade og ei god bok (som jeg har holdt på med i evigheter!!!).

 

Slik bruker jeg å kose meg. Ganske sjeldent, eller.. Ehm, hvis en gang i uka kan kalles sjeldent. I love it.

Og meg, min nydelige outfit og min vanlige, faste kaffekopp. Kanskje ikke så lurt til natta, men det får bare gå. 

~

Da skal jeg ta natta, skal på jobb kl. 10 i morgen. Ikke så tidlig, men det er et tidspunkt jeg sliter med å komme meg opp til. Not used to time like that. 

Er det bare jeg som av og til (ofte) plutselig får en lang powernap etter jobb? Jeg var helt utslått, herregud as, jeg forstår ikke.

Jaja, sov godt dere, see you! Goodnight angels.

xoxo Ragnhild

2015 - new year goals

Hei!

Selv om vi har kommet over én måned inn i 2015 allerede, så vil jeg vise dere noen av mine mål for 2015. Det er kanskje for store og mange mål, men det er ikke dumt å prøve å gjøre en forskjell både på den ene fronten og på den andre. Under er målene mine i bilder. Noen av dem kan dere kanskje gjette dere til hva jeg ønsker å oppnå i løpet av året 2015.

 

My goals for the new year ~ 2015

1. Her er det bilde av store byer i verden, og som er et bilde som illustrerer veldig godt at jeg har lyst til å dra ut i verden - and experience a lot. Jeg har lyst til å reise mye dette året, noe jeg også skulle, men det ble det som sagt ikke noe av. Så derfor må jeg ta reisingen i mine egne hender, og få prøvd å opplevd så mye som mulig likevel. OG det skal jeg of course klare!

2. Jeg skal i 2015 være mye sammen med familien min. Jeg skal sette pris på at jeg har dem i livet mitt, noe jeg også gjør. Jeg bruker å si at jeg er glad i dem hver eneste kveld før jeg går å legger meg. Det synes jeg er en god følelse, og hvis det da skjer noe så vet de at jeg er glad i dem. Dette synes jeg er utrolig viktig å vite - uansett hvor man er og hva man gjør.

3. Jeg skal finne meg selv mer enn det jeg har gjort hittil i livet. Jeg skal være meg selv, få bedre selvtillit ved å egentlig drite i alt og jeg skal leve livet. I forhold til reising ut i verden, så er det så mange som sier at de finner seg selv etter en runde ut til jorda vår. Det har jeg også lyst til å gjøre, fordi jeg vil føle meg mer fri og mer ansvarsfull over eget liv.

4. I året 2015 skal jeg ta mange flere bilder. Jeg har jo selvfølgelig tusenvis av bilder på mobilen, men det blir ikke det samme. Blir liksom ikke samme kvalitet og nøyaktighet som man vil ha. Og i alle fall når jeg har et kjempe flott speilreflekskamera liggende, og det skal jeg få brukt mye mer. (Selv om det tar stor plass, og er bøklete å dra med seg!!)

5. Tilbringe mer tid med vennene mine. Det er noe jeg skal sette høyt, ettersom at jeg har vært mye med kjæresten min før han dro i militæret. Derfor skal jeg utnytte tiden jeg har når han er borte, med vennene mine. Det kan være å dra på trening sammen, eller møtes å spise kveldsmat sammen eller bare snakke mye i telefon/melding sammen. Det synes jeg er koselig og digg.

6. Jeg skal ta bedre vare på kjæresten min når han er hjemme på perm og ellers. Det er ikke at jeg ikke gjør det, men gi han litt ekstra oppmerksomhet og være der for han om det er noe. Det er ikke bare, bare å være i militæret. Man trenger alltid noen å prate noen ganger. Det kan være hvis det er noe spesielt eller hvis det også ikke er noe, men bare vil prate. Da skal jeg stille opp å være der.

7. Spise enda mer frukt og grønt, og mer variert og sunt. Jeg spiser sunt og variert, men er sikkert mer å gå på der også, som flere steder. Jeg elsker frukt med yoghurt og havregryn, som på bildet, og det er noe jeg kunne spist hele tiden. Det som er problemet med frukt er at man bruker så forbaska lang tid på å kutte den opp, og ordne alt før man kan spise det. Men det er et av mine delmål - å ta seg tid å spise sunt og godt. 

8. Jeg har satt meg et stort mål fram til sommerferien, til circa i midten av juni. Det er å ha fullført 150 treningsøkter fra 1. Januar 2015. Jeg har allerede i løpet av januar hatt 26 gode treningsøkter, der noen av de er rundt 2-3 timer. Det er bra, men jeg kan ikke slakke opp, det er bare å kjøre på videre.  Det å finne motivasjon og inspirasjon er også en viktig del av målet med treningen. Er mye på weheartit for å søke etter motivasjon og inspirasjon for å komme meg opp av sofaen for å få ei kjempe økt! Jeg ser også mye på andre blogger/treningsblogger, for eksempel Maren Erdvik sin blogg. Fy, hvor mye den gir meg!! I forhold til trening skal jeg også drikke mer vann. Det går kjapt over til pepsi max og kaffe, og null vann, og dettte er et viktig mål for meg i 2015.

~

En liten hilsen fra meg til deg; håper du får litt inspirasjon for hva du kan ha som mål for 2015, og hvis du allerede har satt deg mål;

hva er målene dine?

xoxo, Ragnhild

Helgaperm

Hei!

 Da er helga snart ferdig, og jeg kan si at jeg har hatt ei kjempe herlig helg. Kjæresten min dro til militæret midt i januar, og han hadde sin første perm i helga. Det har jo gått bare tre uker, men herregud, så sakte tiden går, og herregud, så mye man savner den man er glad i. Dere som har kjæreste som er borte lengre enn ei uke, dere vet hva jeg snakker om, eller hva? Jeg kjenner at jeg faktisk kunne blitt gal hvis det hadde gått bare noen dager lengre enn tre uker. Shit, man blir skikkelig avhengig av hverandre når man er vant til å se hverandre ofte og trutt. Så i dag tidlig kjørte jeg han på togstasjonen, og forhåpentligvis har han perm snart igjen. Lucky me. Just sayin'.


I really needed that coffee...


...I mean I really needed that great coffee!Goodbye my lover. See you soon...

 

When you're gone, I'm going to take a lots of selfies. A lot. Just like that photo - that's just sooo me.

~

Søndagen nærmer seg sakte, men sikkert slutt. Så jeg skal sette meg ned i sofaen med pledd, god- sokkene og selvfølgelig pepsi max, ~my second boyfriend, og planlegge uken min. I alle fall det jeg får til av trening, jobb, kosthold og diverse.

xoxo, Ragnhild

 

Interior wanties.

Hei!

Jeg er veldig inspirert av alle de fine bildene av interiør i hus og hjem både fra weheartit og fra blader og magasiner. Jeg er skikkelig fan av weheartit, og jeg tror jeg hjerter alle bildene av alt. Serriøst. Det er så sykt mye fint der, og jeg synes ikke det er rart at jeg først og fremst har lyst til å skaffe meg en leilighet slik at jeg kan style det slik jeg vil, damn, det ser jeg virkelig fram til! Og det er heller ikke rart at jeg vil dra til alle fine plasser i verden, og det er mange plasser det!(!!!)

Her er noen bilder av hva og hvordan jeg vil ha det i min leilighet/hus når jeg kommer så langt.

Jeg elsker gull. Det er så nydelig. Bare en liten gulldetalj her og en gulldetalj der, det er så utrolig fint. Elsker også det fine med å ha et eget kontor eller egen plass der man kan være i fred og style det som man vil. Haha, høres ut som den loneren som ikke ønsker å møte noen, noe jeg også mange ganger kan være, men det er sikkert super deilig å ha et lite sted for seg selv. Er også veldig fan av saueskinnet, som jeg så fint kaller det. Det gjør det så hjemmekoselig og fint.

Good morning koppen kommer fra Tyskland og nærmere bestemt 'Kühn keramikk' merket. Og jeg bare elsker den! Denne skal jeg i nærmeste framtid ta meg råd til, altså når jeg (forhåpentligvis snart) får en følelse av at NÅ er tiden inne, og denne koppen er et huge must for meg.

Vasen med gull og hvit er fra merket Kahler, og har en ren stil som passer i et hvert hjem. Den finnes også i andre farger kombinert med hvit, som rød, gul, svart, blå osv. Dette er også noe jeg har lyst til å investere i en gang i framtiden. Herregud, jeg kommer til å bli så blakk, men såååå verdt det.

 

Noe annet jeg synes er utrolig fint er tre. Tre i møbler, gulv, skap, kjøkkenbenk eller i forskjellige gjenstander er så nydelig. Gulv i mørk tre er noe jeg ønsker å ha i mitt hus, som gulv på kjøkken og stue. It's so stunning!

Må jo selvfølgelig følge med på interiørsiden om det kommer noe annet fint og populært senere i år, men jeg synes at slike detaljer er gull verd. Og uansett skal jeg ha enten møbler eller gulv av tre og noen detaljer av gull uansett hvordan interiørstilen blir forandret.

xoxo, Ragnhild

 

 

 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015

, TydalKategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser


 • Arkiv

  Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen

  hits