mon and tues day.

Heei.

Nå skal jeg vise hva jeg har gjort de to siste dagene. Det er ikke så mye spennende gitt, men noen bilder har jeg tatt - både av mat og når jeg har trent. Ja, jeg har faktisk trent. Haha.

 


 


 

Startet mandagen slik, og det synes jeg var helt, heeeelt greit. Smakte maksimalt drit godt. Så hadde jeg jo også bestemt meg for å trene,men hva skulle jeg trene?! Dro til treningssentret uten helt å vite. Slik så jeg ut før jeg startet.

Hadde troen på en herlig økt, men slik så jeg ut etterpå. Heeelt kjørt as. Bestemte meg etter noen minutter på mølla at jeg skulle løpe 4x4 intervall, og det ble det - og drit sliten ble jeg. Men var utrolig godt etter på, så jeg syntes jeg fortjente noe digg, så la meg i solarium i noen herlige minutter etterpå. Hva løper du på intervall? Er så nysgjerrig om jeg er i dårlig form eller bra form. I don't know. Jeg ville sagt.. hmm.. dårlig? ~ Det var da det meste av mandagen min, og dette gjorde jeg FØR jeg skulle på jobb kl. 15. Imponerer stadig.

 

~ Tuesdaaay

 

 

Hjemmelaget salat til frokost. Drit godt spør du meg. Ettersom det var så utrolig fint vær i dag, så bestemte jeg meg på sekunder for at jeg skulle ut å jogge. Til Roaldstein, som det så fint heter. Look at this view over my place - that i looove.

 

 
 So happy when I finally got up there.

Love this place - and of course the view. Damn.

Da har dere sett et par dager av min hverdag som jeg kanskje kan kalle det. Hadde selvfølgelig ikke med det tunge, store kameraet mitt, så mobilen ble brukt, så er litt dårlig kvalitet men, what ever.

Hva synes du? Er det ikke helt fantastisk? Hvor er din fantastiske utsiktspunkt? Tell mee!

~

Love, mee

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,Kategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser
 • » Trening


 • Arkiv

  Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen
  hits