Seriøst...

... tiden går sykt fort!

Det er helt utrolig at vi faktisk i løpet av denne uken går inn i mars 2015. Kjennes ut som om vi er i midten av januar bare. Tiden går fort, og jeg henger ikke med når det gjelder bloggingen. Men jaja, i noen perioder blir det bare sånn, og det er ikke så mye å gjøre med. Tiden min fortiden har gått til jobb, venner, kjæresten når han har hatt perm og litt trening. Når jeg skriver litt så er det fordi det bare har vært litt. Jeg blir så sliten etter at jeg har vært på jobb, så er ikke alltid jeg orker rett og slett, selv om jeg burde så inderlig jobbe for det jeg ønsker å oppnå. Det kommer vel. Her er noen bilder av min siste uke, ca. 


Det var helt nydelig vær mandag sist uke, så da måtte vi ta oss en tur ut. Gikk og jogget om en annen litt over ei mil. Herlig når det er så godt vær!

 

Ei venninne og jeg dro på hytta for å være i et døgn, og herregud så flott vi hadde det. Gikk på ski med vær vår sekk innover til hytta i et helt ok vær og føre. Vi rente over et vann når vi skulle hjem som dere kanskje ser på bildene. Vi hadde vann til under knærne midt på vannet. Måtte nesten svømme over til land. Oh my gosh - det er minner jeg kommer til å huske godt. But all in all, we had a great cabintrip. Smilesmile.

 


En kveld var jeg sammen med mine girls, og vi småspiste ost og kjeks og spilte alias. Fyfader så gøy! Dagen etter var noen av oss på kafe midtpunktet og spiste herlig mat, nam!

 

Kjæresten var hjem på perm sist helg, og vi hadde det koselig som vanlig. Når han er hjemme går tiden så altfor fort. Kjennes ut som om jeg ikke har møtt han på mange uker. That sucks sooo bad.

 


Mage- og ryggday. Kort, men helt grei treningsøkt. Mamma hadde bursdag på tirsdag, så da ble det feiring! Er så glad i mamman min, hun betyr mye for meg og tar stor plass i hjerte mitt <3I går løp jeg 7-7,5 kilometer ute i et godt vær. Det var kjempe godt å få kommet seg ut en tur. Skal bli oftere fra nå av, det er sikkert. Proud of my self. Neeh.Alt i alt så smiler jeg av den siste uka. Har kosa meg, og hatt det bra med både familie, venner og kjæresten. Btw, bildene er tatt med mobilen. Not good.

~

Har dere gjort noe spesielt den siste uka? Tell me what, so you can inspire me to do something fuuuun. I love fun.

Have a nice night, love from me.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, TydalKategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser


 • Arkiv

  Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen
  hits