min(e) herlige hobby(er)!

Hei!

På lørdagen tilbringte jeg meste parten av tiden min inne i en hall, med en ball og to kamper. Noen som kan gjette hva en av hobbyene mine er?

Hvis du gjettet volleyball, så har du meget riktig. Alright!

Meg i fokus for mottak, love the style. Ja, det er jeg som har rosa sko.Og wow, der fikk jeg tatt mottak, shit, det var bra jeg var fokusert på at det kom mottak. Pjuhh...!Dette er i alle fall en fantastisk fin style. Nesten så jeg skulle ha sunget let me take a Gangnamstyle. Og for dere som ikke vet det, så er dette en serve, oh yeah.

 

Her vet jeg ikke hva jeg holder på med. Men jeg er i alle fall innpå banen, og det er jo i det minste bra!
Her avslutter jeg med en knallgod 3 meter smash, og den ser helt amazing ut, syns du ikke? 

Dette brukte jeg lørdagen min på, og dere aner ikke hvor lang tid disse kampene tar. Takes like forever. Herregud, til sammen spilte vi sikkert rundt fire timer på to kamper, pluss at vi måtte selvfølgelig dømme de to andre lagene som også tok sin tid. Det tar hele dagen når man skal spille, så det var ikke så mye annet å bruke lørdagen på. Men jeg synes det er skikkelig gøy å spille, så det er så verdt det!

~

Nå kveld har jeg også vært på treningssentret, og løpt. Jeg løp 7 km på 44 minutter, og det er jeg superfornøyd med!! Det er forbedringer. Nei, jeg er ikke så sprek for dere som synes det der var dårlig, men jeg er på god tur! Jeg synes det absolutt er kjempe herlig, i alle fall etter økta! Damn, so good! Har aldri vært glad i å løpe, og har aldri gjort det frivilling, men når man har friår, så kjenner man at man må, og etter en stund så synes man at det har blitt en rutine og at det faktisk er skikkelig herlig! Digger følelsen, som faktisk har blitt en av mine andre hobbyer. Eller hobby, og hobby da, men jeg har blitt glad i det!

Så slik så jeg ut rett etter at jeg var ferdig. (Dårlig kamera, you know, my phone!) Rød, rød og atter rød. Og ikke minst svett. Oh my god. Måtte ta en hvilepause på gulvet før jeg dro hjem, og skulle på svømming, én time. Kjempe herlig, selv om jeg ikke svømte så langt denne gangen da jeg var sliten. Men satt en god stund i badstua og fikk svettet enda mer. Fin kveld, spør du meg! Spiller du volleyball, eller har spilt? Synes du det var gøy? Og er det flere som har vært som meg, aldri syntes løping har vært gøy før, men at det plutselig har snudd?

~

Ha en fin kveld,

xoxo Ragnhild

Én kommentar

Madde K.K

09.02.2015 kl.23:06

Morsomt med vollyball :)

Skriv en ny kommentar

, TydalKategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser


 • Arkiv

  Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen
  hits