ting tar tid.

Hei!

Hittil i dag har jeg hatt en kosestund for meg selv. Med både god frokost, netflix, kaffe og ingen annet enn pepsi max. Skal på jobb klokken 15.00, så bruker bestandig litt tid på å kose meg før jeg drar.Var også ute en liten tur, for å ta fine bilder siden det er så fint vær ute. Kaldt, men serriøst nydelig vær. Jeg tok med meg speilreflekskameraet mitt, som jeg har hatt siden konfirmasjonen min, men ikke brukt så hardt enda, for å ta noen råfine bilder. Nope. Det ble helt rævva skal jeg si deg. Alle de innstillingene man må lære seg og trykke inn for å få det perfekt - der har jeg ikke helt funnet opp kruttet enda. Men jeg jobber hardt med det, selvom jeg har ei utrolig kort lunte når det gjelder ting som tar så lang tid. Serriøst, så mye for noen fine bilder.

Så her er et par bilder jeg tok på min meningsløse og misfornøyde bilde-tur. Og bare døm i veg hvor dårlige de er, for dette tar tid for å sette meg inn i. Så hvis du har noen triks i ermet så - Teach me how to do it right!~

Sånn. Da har dere fått sett det også.

Flere som sliter med hva/hvor/hvem/hvordan et speilreflekskamera funker, og hvilke innstillinger det skal ha?! Eller er det faktisk bare meg?!

xoxo Ragnhild

 

4 kommentarer

03.02.2015 kl.14:48

hei fin blogg hvordan redigerer du inn sånn boble med tekst?

Iselin Renée

03.02.2015 kl.15:57

Det så godt ut :)

ragnhildbp

03.02.2015 kl.20:48

Iselin Renée:
Det var veldig godt også :)

ragnhildbp

03.02.2015 kl.20:49

Anonym:
På nettsiden picmonkey kan man sette inn bobler og ha teksten inni :)

Skriv en ny kommentar

, TydalKategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser


 • Arkiv

  Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen
  hits