2015 - new year goals

Hei!

Selv om vi har kommet over én måned inn i 2015 allerede, så vil jeg vise dere noen av mine mål for 2015. Det er kanskje for store og mange mål, men det er ikke dumt å prøve å gjøre en forskjell både på den ene fronten og på den andre. Under er målene mine i bilder. Noen av dem kan dere kanskje gjette dere til hva jeg ønsker å oppnå i løpet av året 2015.

 

My goals for the new year ~ 2015

1. Her er det bilde av store byer i verden, og som er et bilde som illustrerer veldig godt at jeg har lyst til å dra ut i verden - and experience a lot. Jeg har lyst til å reise mye dette året, noe jeg også skulle, men det ble det som sagt ikke noe av. Så derfor må jeg ta reisingen i mine egne hender, og få prøvd å opplevd så mye som mulig likevel. OG det skal jeg of course klare!

2. Jeg skal i 2015 være mye sammen med familien min. Jeg skal sette pris på at jeg har dem i livet mitt, noe jeg også gjør. Jeg bruker å si at jeg er glad i dem hver eneste kveld før jeg går å legger meg. Det synes jeg er en god følelse, og hvis det da skjer noe så vet de at jeg er glad i dem. Dette synes jeg er utrolig viktig å vite - uansett hvor man er og hva man gjør.

3. Jeg skal finne meg selv mer enn det jeg har gjort hittil i livet. Jeg skal være meg selv, få bedre selvtillit ved å egentlig drite i alt og jeg skal leve livet. I forhold til reising ut i verden, så er det så mange som sier at de finner seg selv etter en runde ut til jorda vår. Det har jeg også lyst til å gjøre, fordi jeg vil føle meg mer fri og mer ansvarsfull over eget liv.

4. I året 2015 skal jeg ta mange flere bilder. Jeg har jo selvfølgelig tusenvis av bilder på mobilen, men det blir ikke det samme. Blir liksom ikke samme kvalitet og nøyaktighet som man vil ha. Og i alle fall når jeg har et kjempe flott speilreflekskamera liggende, og det skal jeg få brukt mye mer. (Selv om det tar stor plass, og er bøklete å dra med seg!!)

5. Tilbringe mer tid med vennene mine. Det er noe jeg skal sette høyt, ettersom at jeg har vært mye med kjæresten min før han dro i militæret. Derfor skal jeg utnytte tiden jeg har når han er borte, med vennene mine. Det kan være å dra på trening sammen, eller møtes å spise kveldsmat sammen eller bare snakke mye i telefon/melding sammen. Det synes jeg er koselig og digg.

6. Jeg skal ta bedre vare på kjæresten min når han er hjemme på perm og ellers. Det er ikke at jeg ikke gjør det, men gi han litt ekstra oppmerksomhet og være der for han om det er noe. Det er ikke bare, bare å være i militæret. Man trenger alltid noen å prate noen ganger. Det kan være hvis det er noe spesielt eller hvis det også ikke er noe, men bare vil prate. Da skal jeg stille opp å være der.

7. Spise enda mer frukt og grønt, og mer variert og sunt. Jeg spiser sunt og variert, men er sikkert mer å gå på der også, som flere steder. Jeg elsker frukt med yoghurt og havregryn, som på bildet, og det er noe jeg kunne spist hele tiden. Det som er problemet med frukt er at man bruker så forbaska lang tid på å kutte den opp, og ordne alt før man kan spise det. Men det er et av mine delmål - å ta seg tid å spise sunt og godt. 

8. Jeg har satt meg et stort mål fram til sommerferien, til circa i midten av juni. Det er å ha fullført 150 treningsøkter fra 1. Januar 2015. Jeg har allerede i løpet av januar hatt 26 gode treningsøkter, der noen av de er rundt 2-3 timer. Det er bra, men jeg kan ikke slakke opp, det er bare å kjøre på videre.  Det å finne motivasjon og inspirasjon er også en viktig del av målet med treningen. Er mye på weheartit for å søke etter motivasjon og inspirasjon for å komme meg opp av sofaen for å få ei kjempe økt! Jeg ser også mye på andre blogger/treningsblogger, for eksempel Maren Erdvik sin blogg. Fy, hvor mye den gir meg!! I forhold til trening skal jeg også drikke mer vann. Det går kjapt over til pepsi max og kaffe, og null vann, og dettte er et viktig mål for meg i 2015.

~

En liten hilsen fra meg til deg; håper du får litt inspirasjon for hva du kan ha som mål for 2015, og hvis du allerede har satt deg mål;

hva er målene dine?

xoxo, Ragnhild

Én kommentar

Iselin Renée

03.02.2015 kl.09:58

Fine mål :)

Skriv en ny kommentar

, TydalKategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser


 • Arkiv

  Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen
  hits