Interior wanties.

Hei!

Jeg er veldig inspirert av alle de fine bildene av interiør i hus og hjem både fra weheartit og fra blader og magasiner. Jeg er skikkelig fan av weheartit, og jeg tror jeg hjerter alle bildene av alt. Serriøst. Det er så sykt mye fint der, og jeg synes ikke det er rart at jeg først og fremst har lyst til å skaffe meg en leilighet slik at jeg kan style det slik jeg vil, damn, det ser jeg virkelig fram til! Og det er heller ikke rart at jeg vil dra til alle fine plasser i verden, og det er mange plasser det!(!!!)

Her er noen bilder av hva og hvordan jeg vil ha det i min leilighet/hus når jeg kommer så langt.

Jeg elsker gull. Det er så nydelig. Bare en liten gulldetalj her og en gulldetalj der, det er så utrolig fint. Elsker også det fine med å ha et eget kontor eller egen plass der man kan være i fred og style det som man vil. Haha, høres ut som den loneren som ikke ønsker å møte noen, noe jeg også mange ganger kan være, men det er sikkert super deilig å ha et lite sted for seg selv. Er også veldig fan av saueskinnet, som jeg så fint kaller det. Det gjør det så hjemmekoselig og fint.

Good morning koppen kommer fra Tyskland og nærmere bestemt 'Kühn keramikk' merket. Og jeg bare elsker den! Denne skal jeg i nærmeste framtid ta meg råd til, altså når jeg (forhåpentligvis snart) får en følelse av at NÅ er tiden inne, og denne koppen er et huge must for meg.

Vasen med gull og hvit er fra merket Kahler, og har en ren stil som passer i et hvert hjem. Den finnes også i andre farger kombinert med hvit, som rød, gul, svart, blå osv. Dette er også noe jeg har lyst til å investere i en gang i framtiden. Herregud, jeg kommer til å bli så blakk, men såååå verdt det.

 

Noe annet jeg synes er utrolig fint er tre. Tre i møbler, gulv, skap, kjøkkenbenk eller i forskjellige gjenstander er så nydelig. Gulv i mørk tre er noe jeg ønsker å ha i mitt hus, som gulv på kjøkken og stue. It's so stunning!

Må jo selvfølgelig følge med på interiørsiden om det kommer noe annet fint og populært senere i år, men jeg synes at slike detaljer er gull verd. Og uansett skal jeg ha enten møbler eller gulv av tre og noen detaljer av gull uansett hvordan interiørstilen blir forandret.

xoxo, Ragnhild

 

 

 

2 kommentarer

Ingrid

01.02.2015 kl.18:37

Så mye fint :)

ragnhildbp

01.02.2015 kl.20:36

Ingrid:
Hei!
Ja, er veldig mye fint. Ønsker dette sooo bad når jeg skal ha leilighet eller hus :-)

Skriv en ny kommentar

, TydalKategorier

 • » Blogg
 • » Creative
 • » God mat
 • » Reiser


 • Arkiv

  Februar 2015 Januar 2015

  Søk i bloggen
  hits